E3 Ekstra | E3

Zajamčena cena elektrike E3 Ekstra

Preverite ponudbo priljubljenih naprav z možnostjo nakupa na 24 obrokov in si zagotovite elektriko po zajamčeni ceni

brezplačna dostava  |  enostavno odplačevanje  |  spletni nakup

Nova ponudba in privlačne cene.

Zaupa nam 115.000+ gospodinjstev
Zajamčena cena elektrike za čas vezave
Brezplačna dostava
24 obrokov brez obresti

Sanjske naprave na 24 obrokov

E3 Ekstra je posebna ponudba, ki je sestavljena iz naprave in paketa električne energije.
Mesečni obroki so enostavno dodani na vaš račun za električno energijo, nakup pa opravite prek spleta.
Za nove in obstoječe E3 Odjemalce!
Dostava je brezplačna.
 

Kako kupite izdelek iz ponudbe E3 Ekstra?

1. Izberite napravo ...

V E3 Trgovini enostavno izberete želeno napravo iz ponudbe E3 Ekstra. V tokratni ponudbi lahko izbirate med različnimi napravami – na vas čakajo nov pralni stroj, sesalnik, hladilnik, TV, e-skiro, prenosnik in kuhinjski robot. Ponudba velja tako za nove kot tudi obstoječe E3 Odjemalce. Ekstra izbira!

2. ... s paketom električne energije 

Naprave so na voljo z vnaprej določenim paketom elektrike. V aktualne posebne ponudbe so vključeni naslednji paketi:

  • E3 Zeleni, ki vključuje energijo iz obnovljivih virov energije, ali
  • E3 Udobni, ki vam z univerzalno ceno energije omogoča brezskrbno preživljanje prostega časa z družino, saj naprave vklapljate takrat, ko jih potrebujete ali
  • E3 Preprosti, ki vključuje energijo na način, ki ste ga vajeni.

Mesečni znesek za elektriko bo izračunan na osnovi vaše porabe po cenah in prodajnih pogojih posameznega paketa. Nakup omogoča zajamčene cene električne energije za čas vezave, torej 23 mesecev. Ekstra elektrika! 

3. Oddajte naročilo v spletni E3 Trgovini

Ko izberete napravo s paketom elektrike iz ponudbe E3 Ekstra, dodajte svojo izbiro v košarico. Prikaže se vam celoten znesek naprave. Brez skrbi: ta se razdeli na 24 obrokov v naslednjih korakih naročila. Kliknite gumb "Na blagajno", nato se prijavite ali registrirajte v MOJ E3. Izpolnite naročilnico s svojimi podatki in podatki merilnega mesta, izberite naslov za dostavo in preglejte prikaz plačila na obroke ter oddajte naročilo.
Po obdelavi vašega naročila boste na elektronski naslov prejeli vse dokumente za končno izvedbo vašega naročila. Naročilo dokončno potrdite s podpisom pogodbe oziroma s plačilom predračuna. Ekstra enostavno!

4. Plačevanje naprave na obroke

Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je mogoč samo na 24 obrokov. Prvi obrok je treba plačati po predračunu, preostali mesečni obroki pa bodo dodani na račun za električno energijo, ki ga poravnate z direktno bremenitvijo. Ekstra brezskrbno!

5. Prevzem izbrane naprave 

Po potrditvi naročila v E3 Trgovini se sproži proces dostave naprave. Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na naslov, ki ste ga navedli v naročilnici. Uporabniški račun MOJ E3 vam omogoča enostavno urejanje naslova za dostavo in pregled nad naročilom. Ekstra priročno!

Imate vprašanje?Poiščite odgovor

E3 TRGOVINA

Zakaj bi kupil izdelek iz ponudbe E3 Ekstra?

  • Z enim nakupom v spletni E3 Trgovini dobim sanjsko napravo in uredim dobavo elektrike.

  • Ugodne cene z obročnim plačilom brez obresti.

  • Obroki vključeni v račun za elektriko.

  • Brezskrben in varen nakup.

  • Zajamčena cena elektrike.

  • Brezplačna dostava.

E3 TRGOVINA

Kaj potrebujem za nakup naprave na obroke?

Nakup izdelkov na obroke je mogoč za vse fizične osebe. Kupec mora biti odjemalec elektrike E 3 in imeti mora MOJ E3 račun, poravnane pa morajo biti vse zapadle obveznosti. Za obročno plačilo na 24 obrokov je treba vzpostaviti direktno bremenitev.

Za nakup naprave na 24 obrokov iz ponudbe E3 Ekstra pa zadostuje MOJ E3 račun, saj je v paket vključen tudi paket elektrike (zamenjava paketa ali zamenjava dobavitelja).

E3 TRGOVINA

Kaj pomeni vezava na paket električne energije?

E3 Ekstra je posebna ponudba izdelkov, ki je sestavljena iz naprave in paketa električne energije. Pridobitev ugodnosti z nakupom naprave v ponudbi E3 Ekstra je vezana na časovno trajanje pogodbenega razmerja.

E3 TRGOVINA

Kakšna je razlika med paketom elektrike E3 Zeleni in paketom E3 Udobni?

Paket E3 Zeleni je paket elektrike, ki je proizvedena izključno iz obnovljivih virov energije. Namenjen je tistim gospodinjstvom, ki so jim pomembni skrb za okolje in načela trajnostnega razvoja. Paket E3 Udobni je za odjemalce, ki vklapljajo aparate, ko utegnejo in niso pozorni na različne tarife, zato paket temelji na univerzalnih cenah energije.

E3 TRGOVINA

Koliko naprav lahko kupim na obroke?

Posamezni kupec lahko v enem ali več nakupih kupi na obroke največ 3 enake ali različne izdelke. Dodatno pa je treba upoštevati še, da skupni mesečni znesek obrokov za vse izdelke skupaj ne presega 100 EUR. Ta znesek ne vključuje zneska za plačilo elektrike.

E3 TRGOVINA

Kakšna so pravila o obročnem odplačevanju?

Možnost obročnega plačila, število obrokov ter njihova višina so navedeni pri posameznem izdelku v ponudbi. Obročno plačilo je brezobrestno in brez stroškov financiranja. S plačilom prvega obroka kupnine za izbrani izdelek na transakcijski račun prodajalca, v času veljavnosti prejetega predračuna, se šteje, da je prodajna pogodba z obročnim plačilom sklenjena. Ostale obroke bo kupec plačeval v skladu s pogodbo o obročnem plačilu, kjer bodo navedeni število, višina in zapadlost obrokov. Ostali obroki bodo obračunani na računih za električno energijo. Kupec lahko kadarkoli predčasno odplača ostanek dolžne kupnine, in to brez pogodbenih obresti, prodajalec mu bo obračunal le strošek izdelave obračuna predčasnega odplačila kupnine.

E3 TRGOVINA

Ali lahko med vezavo spremenim svoj paket elektrike?

Ne. Izdelek iz ponudbe E3 Ekstra je sestavljen iz paketa električne energije in naprave, ki pomenita nedeljivo celoto. Nakup samo paketa električne energije ali samo naprave ni možen, prav tako izdelka iz ponudbe E3 Ekstra ni mogoče koristiti samo delno (samo paketa električne energije ali samo naprave).

E3 TRGOVINA

Ne poznam E 3. Kje lahko izvem več o podjetju?

E 3 je eden ključnih dobaviteljev električne energije na slovenskem trgu. Zaupa nam že več kot 115.000 gospodinjstev, ponudba pa je zasnovana na potrebah sodobne družbe. Ljudje živimo različno in imamo različne navade. Tem značilnostim se smiselno prilagaja ponudba paketov električne energije za gospodinjstva, ki lahko izbirajo med paketi E3 Napredni, E3 Udobni, E3 Zeleni in E3 Preprosti. E 3 ima tudi spletno E3 Trgovino, ki omogoča online nakup elektrike, obenem pa smo razširili ponudbo naprav za prosti čas. Dolgo ime podjetja je E 3, ENERGETIKA, EKOLOGIJA, EKONOMIJA. Poseben poudarek dajemo strokovni usposobljenosti zaposlenih, osebnim kontaktom in partnerskim odnosom.