Blaupunkt avdio sistem PB08DB

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

109,48 €11 23,22 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
346,66 €
Redna cena:
364,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles …

Pravilno izbrana glasba in osvetlitev sta ključ do zagotovljenega prijetnega vzdušja med srečanjem s prijatelji in družino. Tako med zabavo na vrtu, kot doma bo glasba vse udeležence spravila v dobro voljo, ustrezna svetloba pa ustvarila romantičen ali klubski ambient. Blaupunktov zvočnik “PartyBox” PB08DB je odlično orodje za ustvarjanje idealne zabave.

FUNKCIJA BLUETOOTH IN TWS

Zvočnik je opremljen s funkcijo Bluetooth. Ko ste povezani s pametnim telefonom ali drugimi napravami, kot je tablica ali računalnik, lahko brezžično predvajate zvok, tako iz glasbene knjižnice, shranjene v pomnilniku zunanje naprave, kot tudi iz pretočnih storitev ali internetnih radijskih postaj. S tako široko paleto možnosti se zdi izbira prave glasbe za vsako priložnost izjemno preprosta. PB08DB ima tudi funkcijo TWS (True Wireless Stereo), ki omogoča medsebojno povezavo dveh enakih zvočnikov, da glasba zveni še glasneje. Po pravilnem zagonu in seznanitvi naprava zagotavlja tudi klasičen stereo učinek.

USB/microSD PREDVAJALNIK

Naprava ima tudi predvajalnik datotek MP3. Datoteke lahko shranite na prenosne USB ključke ali kartice microSD. Predvajalnik podpira medijske naprave do maksimalne kapacitete 32 GB, kar omogoča predvajanje zelo dolgega seznama skladb. V načinu predvajanja USB/microSD je na voljo funkcija ponavljanja izbrane skladbe, vseh skladb na določeni medijski napravi ali naključnega predvajanja.

SPREJEMNIK FM

PB06DB ima tudi FM sprejemnik z digitalno sintezo PLL. Če pritisnete samo en gumb, bo naprava sama opravila iskanje in shranila razpoložljive radijske postaje. V pomnilnik naprave lahko shranite kar 40 različnih radijskih postaj. Z ustreznimi gumbi, tako na zgornji plošči zvočnika kot na daljinskem upravljalniku, je možno tudi ročno nastaviti želeno frekvenco.

IZENAČEVALEC ZVOKA IN MOČ

Različne vrste glasbe zahtevajo ustrezne prilagoditve v nastavitvah zvoka. Ta zvočnik ima vgrajen parametrični izenačevalec s petimi načini zvoka. Uporabnik lahko izbira med načini FLAT, POP, ROCK, JAZZ in CLASSIC. Poleg tega je možno ločeno nastaviti visoke in nizke tone. Ta funkcija omogoča prilagajanje zvočnega profila željam različnih uporabnikov. Visokotonec in dva 8-palčna srednjetonska zvočnika sta zaprta v ohišje z bas refleksom in uglašena z zmogljivim ojačevalnikom.

KARAOKE

Zvočnik “PartyBox” ima funkcijo karaok. Priložena sta dva brezžična mikrofona, ki se samodejno združita z zvočnikom takoj, ko ju vklopite. Pri uporabi funkcije karaoke je na voljo možnost prioritete mikrofona – to pomeni, da bo naprava ob vklopu samodejno utišala glasbo v ozadju med petjem. V načinu za karaoke lahko nastavite glasnost mikrofona, nastavite odmev ter prilagodite visoke in nizke tone. Na glavni plošči je na voljo tudi dodatna žična vtičnica za mikrofon, ki ni priložen.

VHODI ZA KITARO IN AUX

Poleg funkcije petja in karaok je možno priključiti tudi glasbilo, kot je kitara. 6,3 mm kitarski vhod je na voljo na zgornji plošči naprave. Če tako široka izbira razpoložljivih zvočnih virov ne zadostuje ali morate priključiti drugo specifično zvočno napravo, je na voljo tudi AUX priključek. Priključite zunanji avdio predvajalnik, zvok iz mešalne mize ali preprost CD predvajalnik in uživajte v zvoku, ki ga prenaša zvočnik.

LED OSVETLITEV

Vaša najljubša glasba in kakovosten zvok lahko ustvarita razpoloženje, z dodajanjem prave osvetlitve pa dobimo preprost recept za izjemno zabavo. Zvočnik ima večbarvno LED sprednjo ploščo, ki gladko ustvari celotno paleto barv. Uporabnik lahko izbira med osmimi razpoložljivimi svetlobnimi načini in poskrbi za ustrezne vizualne učinke. Naprava ima vgrajeno 8 V baterijo s kapaciteto 7 Ah, ki omogoča do 3 – 4 ure neprekinjenega predvajanja. Ko se baterija izprazni, jo lahko priključite na napajalnik in jo uporabljate naprej. Popolno polnjenje traja približno 6 do 8 ur. Model PB08DB ima kolesa in izvlečni ročaj za lažji transport zvočnika.

 • Bluetooth (profil A2DP)
 • Pravi brezžični stereo (TWS)
 • USB/microSD predvajalnik
 • predvajanje MP3
 • FM radio s pomnilnikom za 40 radijskih postaj
 • Nadzor nizkih in visokih tonov
 • Funkcija karaok z vključenima 2 brezžičnima mikrofonoma
 • Daljinec
 • AUX, kitara, žični vhod za mikrofon
 • LED zaslon
 • Disco LED luči
 • Baterija: polnilna baterija 8 V / 7 Ah
Napajanje AC 110-240 V ~ 50/60 Hz
Dimenzija 325 x 775 x 351 mm (Š x V x G)
Teža 11,6 kg
Čas polnjenja 6 – 8 ur
Moč 700 W
Garancija 1 leto
Čas delovanja baterije 3 – 4 ure
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki