Blaupunkt dvojni brezžični mikrofon WM60UDB

Na zalogi
E3 cena - plačilo po predračunu
94,91 €
Redna cena:
99,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko, s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles …

KOMPLET DVEH BREZŽIČNIH MIKROFONOV

WM60UDB je komplet dveh brezžičnih mikrofonov, ki delujeta na UHF frekvenci z zelo širokim spektrom uporabe. Zahvaljujoč priloženemu sprejemniku signala (en sprejemnik podpira dva mikrofona), zaključenemu z univerzalnim 6,3 mm priključkom, lahko to napravo povežete z vsemi prenosnimi zvočniki, opremljenimi z vhodom za mikrofon, ali napravami z žičnim mikrofonom kratkega dosega. Priložen adapter lahko uporabite, če ima zunanja zvočna naprava 3,5 mm standardni priključek za mikrofon. Ko je sprejemnik signala povezan z zvočnikom in sta oba mikrofona vklopljena, se bosta napravi samodejno združili. Mikrofona imata visokofrekvenčni odziv v razponu od 65Hz do 18kHz, kar zagotavlja zelo dober, jasen zvok.

UHF FREKVENCA

Brezžična mikrofona Blaupunkt WM60UDB delujeta na UHF frekvenci, ki je najbolj primerna za to vrsto naprave. Ker se UHF valovi širijo predvsem v vidnem polju, je mikrofon mogoče uporabljati v odprtih prostorih, hkrati pa ostaja prenos signala dovolj močan, da ga zidovi zgradb ne ovirajo, kar omogoča uporabo mikrofonov tudi v zaprtih prostorih. Ultra visokofrekvenčni prenos omogoča zelo dobro kakovost oddanega signala z razmeroma kratko anteno. Zaradi tega je sprejemnik, ki je priložen mikrofonu, zelo praktičen in priročen, z največjim dosegom približno 30 metrov.

16 UHF KANALOV

Dva mikrofona v kompletu WM60UDB podpirata vsak 16 kanalov v frekvenčnem pasu UHF: en mikrofon od 640 MHz do 647,5 MHz, drugi od 650 MHz do 657,5 MHz. To so najbolj optimalne pasovne širine za to vrsto opreme. Naprava samodejno spremeni doseg, ko zazna motnje ali drugo napravo, ki oddaja na isti frekvenci. To omogoča brezhibno in neprekinjeno delovanje v različnih pogojih.

NAPAJANJE

Mikrofona napajajo standardne AA baterije. Baterije so priložene in omogočajo neprekinjeno uporabo mikrofonov približno 3 ure. Sprejemnik signala je opremljen a 1200 mAh polnilno litij-ionsko baterijo, ki omogoča neprekinjeno uporabo do približno 7 ur. Sprejemnik ima vgrajen mikro USB vhod za polnjenje baterije, tako da ga lahko hitro napolnite z univerzalnim polnilcem, npr. za telefon, ki ima polnilni tok 5V/1A. Stanje napolnjenosti označuje LED lučka, vgrajena v sprejemnik.

ERGONOMIJA IN UDOBJE UPORABE

Komplet mikrofonov WM60UDB je izredno lahek, vsak tehta le 155 g, hkrati pa so izdelani iz visokokakovostnih materialov. Oblika in premer ohišja sta ustrezno oblikovana, da zagotavljata udoben oprijem in način za pravilno držanje mikrofona. Na sredini ohišja sta drsno stikalo za vklop/izklop mikrofona in zaslon, ki prikazuje, da je naprava pripravljena za uporabo. Snemljiv spodnji pokrov ohišja omogoča enostaven dostop do baterij za zamenjavo. Glava mikrofona je izdelana iz trpežne mrežice in je na notranji strani obložena z gobico, ki ščiti mikrofon pred prahom in vlago ter zagotavlja osnovno zaščito pred vetrom.

WM60UDB je popoln dodatek za zvočnike serije BLAUPUNKT PA in MB, vendar je univerzalno uporaben tudi za druge naprave, ki so na voljo na trgu.

 • Razdalja med oddajnikom in sprejemnikom: >10 m
 • Vrsta frekvenčnega pasu: UHF
 • Frekvenčni odziv: 65Hz–18kHz
 • Razmerje med signalom in šumom (S/N): >85 dBA
 • Frekvenčni pas UHF: 640MHz—657,5MHz
 • THD: <0,3 %
 • Oddajna moč oddajnika: <10 mW,
 • Vhod sprejemnika: 1/4″ (6,3 mm) neuravnotežen
 • Najvišja izhodna raven sprejemnika: 120 dBV,
 • Akumulatorska baterija sprejemnika: Litij-ionska 3,7 V, 1200 mAh
 • Baterija mikrofona: 2 x AA alkalne (priložene 4 AA baterije)
Dimenzija Mikrofon: 230 x 49 x 49 mm (Š x V x G); Sprejemnik: 25 x 56 x 120 mm (Š x V x G)
Teža Mikrofon: 155 g; Sprejemnik: 72 g
Čas polnjenja Sprejemnika: 2 do 3 ure (pri 5V/1 A)
Garancija 1 leto
Čas delovanja baterije Mikrofona: do 3 ure; Sprejemnika: do 7 ur
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki