Blaupunkt e-skiro ESC910

Trenutno ni na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

179,95 €5 83,99 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
569,91 €
Redna cena:
599,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, … 

Električni skiro Blaupunkt ESC910 je bil zasnovan tako, da vam zagotavlja največji užitek v vožnji. Sestavljen je iz najkakovostnejših komponent, kar zagotavlja njegovo dolgo življenjsko dobo. Blaupunkt je uporabil številne mnoge inovativne rešitve, da bi vaš električni skiro deloval varneje in dlje časa. To moderno električno vozilo je lahko idealen način prevoza na poti v šolo, službo ali kamorkoli. Vožnja z njim pa je tudi zabavna.

 • Ergonomsko krmilo z udobnimi gumiranimi ročaji omogoča enostavno krmiljenje.
 • Enostaven dostop do zavorne ročice in gumba za pospeševanje vam omogoča, da hitro in varno ustavite in hitro pospešite.
 • Opozorilni zvonec omogoča opozarjanje drugih udeležencev v prometu na vaše približevanje.
 • Kavelj pod zaslonom lahko uporabite za obešanje nakupovalne vrečke.
 • Enostaven dostop do gumba za vklop/izklop.
 • Funkcija tempomata se samodejno vklopi, ko se trenutna hitrost vzdržuje približno 6 sekund. Za izklop pritisnete zavorno ročico ali gumb za pospeševanje.
 • Baterijo se nahaja znotraj krmilne pokončne cevi skiroja in jo je mogoče odstraniti. Baterijo lahko polnimo vgrajeno v skiroju ali pa jo odstranimi in polnimo preko polnilca.
 • Električni skiro ESC910 je opremljen z baterijo z zmogljivostjo 10 Ah, kar zadostuje, da z enim polnjenjem uporabnik lahko prevozi do 40 km. Na to prevoženo razdaljo, tako kot tudi na hitrost, vpliva več dejavnikov: obremenitev skiroja (največ 120 kg), vrsta površine po kateri se uporabnik vozi in temperatura okolice. Vseeno pa je mogoče avtonomijo podvojiti z dodatno baterijo, ki je na voljo za doplačilo (oznaka dodatne baterije ACE910).
 • 10-palčna kolesa z vgrajenimi zračnicami skiroju ESC910 zagotavljajo visoko raven udobja v vožnji in omogočajo enostavno premikanje po najrazličnejših površinah. Skiro ESC910 je tako zasnovan, da dobro absorbira manjše udarce in vibracije, ki jih povzroča vožnja po neravnih podlagah, zato se je z njim mogoče voziti po pločnikih in asfaltu, pa tudi po urejenih makadamskih cestah.
 • Jasno berljiv LCD zaslon prikazuje stanje napolnjenosti baterije, trenutno hitrost in način vožnje,
 • Zadnja disk zavora in nožna zavora s sprednjim E-ABS zagotavljata zanesljivost v izrednih razmerah in najkrajšo možno zavorno pot. Ko se zavora sproži, začne utripati zadnja LED lučka.
 • Skiro ESC910 ima široko platformo s protizdrsnim premazom. To uporabniku omogoča vzdrževanje udobnega položaja za vožnjo.
 • Mehanizem, ki omogoča zlaganje je izjemno preprost, zato lahko skiro preprosto zložite in vzamete s seboj na avtobus, metro ali tramvaj.
 • Poleg skiroja ESC910 je priložena praktična torba, ki je pritrjena z velcro trakovi na krmilo in navpični krmilni drog skiroja. Torba je narejena iz trde in trpežne pene EVA, ki zagotavlja, da predmeti v torbi ne bodo poškodovani v primeru padca.
Barva okvirja Črna, kovinsko siva
Velikost 1088 x 461 x 420 / 1176 mm (zložen/pripravljen za vožnjo)
Pogonski sklop Motor 350 W
Baterija 36 V / 10 Ah - znotraj krmilne pokončne cevi skiroja
Polnilec 42 V 2 A
Čas polnjenja 5 h
Doseg do 40 km (odvisno od teže voznika in tipa podlage)
Največja hitrost 25 km/h (3-stopenjski nadzor hitrosti)
Zavore Zadnja disk zavora in nožna zavora + E-ABS ZAVORNI SISTEM
Luči LED – spredaj in zadaj
Premer koles 25,4 cm (10''), kolesa z zračnico
Nosilnost 120 kg
Teža 15 kg
Naklon Pribl. 15 stopinj
Dodatna oprema Transportna torba (ACE800), zvonec
Garancija 1 leto
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Sorodni izdelki