Blaupunkt kalorifer FHD501

Ni na zalogi
E3 cena - plačilo po predračunu
56,91 €
Redna cena:
59,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, … 
Idealna rešitev težav z ogrevanjem je nov ventilatorski grelec Blaupunkt FHD501. Zahvaljujoč tej majhni napravi z vgrajenim keramičnim grelnim elementom, lahko ogrevamo sobo s površino do 22 m2. Učinkovito bo deloval tudi pred ogrevalno sezono, ko še ni vklopljen glavni vir toplote in vstajanje ob hladnejših jutrih ni več tako prijetno kot poleti.
Ventilatorski grelec FHD501 je opremljen s funkcijo nihanja (sprememba smeri pretoka zraka), ki zagotavlja učinkovitejšo porazdelitev toplega zraka v prostoru. Omogoča tri stopnje intenzivnosti ogrevanja - toplo, vroče in zelo vroče, ki omogočajo prilagajanje delovanja naprave potrebam uporabnika. Njegov elektronski termostat bo vzdrževal želeno sobno temperaturo. Z vklopom in izklopom si bo sistem ogrevanja prizadeval doseči in vzdrževati nastavljeno temperaturo. Poleg tega z uporabo njegove ECO funkcije zmanjšate porabo energije, hkrati pa ohranjate najvišjo raven udobja. Model FHD501 je mogoče zaradi vgrajenega časovnika tudi vklopiti ali izklopiti z zamudo. Nastavitev časa zapoznelega vklopa ali izklopa grelca je zelo intuitivna. Enostavna nadzorna plošča vam omogoča hitro konfiguriranje nastavitev, ki ustrezajo vašim potrebam.

  • Zadrževanje toplote nad temperaturo zmrzovanja.
  • Elektronski termostat za lažjo nastavitev želene temperature.
  • Funkcija zamika vklopa ali izklopa.
  • Trpežen, energijsko učinkovit, keramični grelni element.
  • Avtomatsko varnostno stikalo, zaščita proti pregrevanju.
  • Ta izdelek je namenjen samo dobro izoliranim prostorom ali za občasno uporabo.
Dimenzija 15,9 x 25,4 x 14,5 cm
Teža 1,6 kg
Moč 1800 W
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki