Blaupunkt karaoke zvočni sistem PB10DB

Ni na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

143,31 €11 30,39 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
453,72 €
Redna cena:
477,60 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, … 
Pravilno izbrana glasba in osvetlitev sta ključ do zagotovljenega prijetnega vzdušja med srečanjem s prijatelji. Tako med zabavo na vrtu kot doma bo glasba vse udeležence dobro razpoložila, ustrezna luč pa ustvarila romantičen ali klubski ambient. Najnovejši zvočnik PartyBox PB10DB je odlično orodje za ustvarjanje idealne zabave.

FUNKCIJA BLUETOOTH IN TWS
Zvočnik je opremljen s funkcijo Bluetooth. Ko ste povezani s pametnim telefonom ali drugimi napravami, kot sta tablični ali namizni računalnik, lahko brezžično predvajate zvok, tako iz glasbene knjižnice, shranjene v pomnilniku zunanje naprave, kot tudi iz pretočnih storitev ali internetnih radijskih postaj. S tako širokim naborom možnosti se zdi izbira prave glasbe za vsako priložnost izjemno preprosta. PB10DB ima tudi funkcijo TWS (True Wireless Stereo), ki omogoča medsebojno povezavo dveh enakih zvočnikov, da glasba zveni še glasneje in omogoča zabavo na še večjem območju. Po pravilnem zagonu in seznanjanju naprava zagotavlja tudi klasičen stereo učinek.

USB/microSD PREDVAJALNIK
Naprava ima tudi predvajalnik datotek MP3. Datoteke lahko shranite na prenosne ključe USB ali kartice microSD. Predvajalnik podpira medijske naprave do največ 32 GB, kar omogoča predvajanje zelo dolgega seznama skladb. V načinu predvajanja USB/microSD obstaja funkcija ponavljanja izbrane skladbe, vseh skladb na določeni medijski napravi ali naključnega predvajanja. Samo nastavite ustrezen način, za vse ostalo poskrbi zvočnik sam.

TUNER FM
PB10DB ima tudi FM sprejemnik z digitalno sintezo PLL. Ko pritisnete samo en gumb, bo naprava sama izvedla iskanje in shranila razpoložljive radijske postaje. V pomnilnik naprave je mogoče shraniti kar 40 različnih radijskih postaj. Z ustreznimi gumbi, tako na zgornji plošči zvočnika kot na daljinskem upravljalniku, je mogoče tudi ročno prilagoditi želeno frekvenco.

PRILAGAJANJE ZVOKA IN MOČI
Različne vrste glasbe zahtevajo ustrezne prilagoditve v nastavitvah zvoka. Zvočnik ima vgrajen parametrični izenačevalnik s petimi nastavljivimi načini zvoka. Uporabnik lahko izbira med načini FLAT, POP, ROCK, JAZZ in CLASSIC. Poleg tega je mogoče ločeno prilagoditi tako visoke kot nizke tone. Ta funkcija omogoča prilagajanje zvočnega profila glede na želje različnih uporabnikov.
Visokotonec in dva 10-palčna srednjetonca sta zaprta v bas-refleksno ohišje in nastavljena z močnim ojačevalnikom.

KARAOKE
Zvočnik »PartyBox« ima funkcijo karaoke. Komplet vsebuje dva brezžična mikrofona, ki se samodejno povežeta z zvočnikom takoj, ko sta vklopljena. Pri uporabi funkcije karaoke je na voljo možnost prioritete mikrofona - to pomeni, da bo naprava ob vklopu samodejno utišala glasbo v ozadju med petjem. V načinu karaoke lahko nastavite glasnost mikrofona, nastavite odmev, da odpravite odmeve in prilagodite visoke in nizke tone tako, da se najbolje ujemajo s tonom. Glavna plošča ima tudi dve vtičnici za izbirne žične mikrofone, ki niso del dodatne opreme.

AUX VHOD IN VHOD ZA KITARO
Poleg petja in karaok je možno povezati tudi glasbeni inštrument, na primer kitaro. 6,3 mm vhod za kitaro je na voljo na zgornji plošči naprave.
Če tako širok izbor razpoložljivih zvočnih virov ne zadostuje ali morate priključiti drugo posebno zvočno napravo, je na voljo tudi priključek AUX. Priključite zunanji avdio predvajalnik, zvok iz mešalnika ali preprost CD predvajalnik.

LED OSVETLITEV
Vaša najljubša glasba in kakovosten zvok lahko nastavita razpoloženje, a z ustrezno osvetlitvijo dobimo preprost recept za izredno zabavo. Zvočnik PB10DB ima večbarvno LED sprednjo ploščo, ki gladko ustvari celo paleto barv. Uporabnik lahko izbira med osmimi svetlobnimi načini in zagotovi ustrezne vizualne učinke. Naprava ima vgrajeno 12 V baterijo s kapaciteto 9 Ah, kar omogoča približno 3,5 ure neprekinjenega predvajanja. Ko se baterija izprazni, jo lahko priključite na napajanje in jo še naprej uporabljate.

Napajanje AC 100-240 V ~ 50/60 Hz
Dimenzija 342 x 862 x 330 mm
Teža 16,9 kg
Čas polnjenja 7 h
Moč 1000 W
Garancija 1 leto
Čas delovanja baterije 3,5 h
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki