Blaupunkt kavni aparat CMP312

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

31,15 €5 14,55 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
98,71 €
Redna cena:
103,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, …
Kavni aparat Blaupunkt CMP312 je priročen in učinkovit pri pripravi vaše najljubše pijače. Omogoča pripravo dveh skodelic kave naenkrat. Ponaša se s 15-bar visokotlačno črpalko, velikim rezervoarjem za vodo (1,6 l), šobo za penjenje mleka iz nerjavečega jekla in intuitivno ploščo za upravljanje s tremi gumbi.
Delovanje kavnega aparata je zelo enostavno, zahvaljujoč trem gumbom in gumbu za nadzor pare na sprednji plošči. Če želite kuhati kavo, vklopite napravo, mleto kavo vstavite v filter in jo skupaj z ročko vstavite v pritrdilno režo kavnega aparata. Nato pritisnite gumb, počakajte, da skodelice napolni prava količina infuzije in znova pritisnite gumb. Vaša aromatična kava je pripravljena.
Tretji gumb skupaj z gumbom za nastavitev pare omogoča pripravo popolne, tople mlečne pene za kapučino, spenjeno mleko, latte macchiato in belo kavo.
Kavni aparat CMP312 ima dva filtra, za eno ali dve skodelici espressa. To omogoča pripravo kave po teoriji uglednih mednarodnih baristov, ki pravijo, da je treba eno skodelico črne kave pripraviti iz 7 g mlete kave (v kompletu sta dva filtra, eden s kapaciteto 7 g, drugi 14 g kave). Rezervoar za vodo ima prostornino 1,6 l, pri čemer eno polnjenje zadostuje pripravi mnogo kav. Vzdržljiva italijanska črpalka doseže tlak do 15 barov in zagotavlja, da se kava po okusu ne razlikuje od kave, ki jo strežejo v dobrih kavarnah.
Opremljen je s sistemi za zaščito pred pregrevanjem in prekomernim pritiskom. Posledično uporaba kavnega avtomata ni le udobna, ampak tudi popolnoma varna.
Čiščenje stroja ni težava, saj lahko mrežo za kapljanje, pladenj za kapljanje in šobo za penjenje mleka enostavno odstranite in sperete pod tekočo vodo z dodatkom blage tekočine za pomivanje posode.

  • Učinkovit grelni element za najboljše delovanje.
  • Dvojni termostat za popolno temperaturo tako za espresso kot tudi za penjenje mleka.
  • Funkcija zaustavitve pretoka za prilagoditev dolžine vaše kave.
  • Dvojno nerjaveče jeklo za izboljšanje kakovosti kave in kreme.
  • Zaščita pred pregrevanjem in nadtlakom.
  • Snemljiva šoba in pladenj za kapljanje za enostavno čiščenje.
  • Trpežna plošča iz nerjavečega jekla za predgrevanje skodelic za kavo.
  • Samodejni izklop.
Dimenzija 27 x 23 x 30 cm
Prostornina posode 1,6 l
Moč 850 W
Teža 3 kg
Napajanje 220-240 V ~ 50 Hz
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki