Blaupunkt prenosni zvočnik PA20LED

Trenutno ni na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

82,51 €11 17,49 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
261,16 €
Redna cena:
274,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, … 

Trdno ohišje, močan ojačevalnik in visokokakovostne komponente so le nekatere značilnosti te naprave, zaradi katerih bo PA20LED odlična rešitev za telovadnico, SPA ali fitnes, pa tudi za zabave doma ali na vrtu.

Maksimalna izhodna moč sistema PA20LED (800 W) v kombinaciji s pravilno konfiguracijo zagotavlja nepozabno zvočno izkušnjo in odlično reprodukcijo zvoka, tudi v velikih prostorih ali na prostem.

Zahvaljujoč vgrajenemu modulu Bluetooth lahko brezžično predvajate glasbo iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika (A2DP profil) in nastavite ritem za številne vsakdanje dejavnosti.

Model PA20LED je opremljen s funkcijo TWS (True Wireless Stereo), ki omogoča brezžično povezavo dveh naprav. To pomeni, da lahko hkrati predvajate glasbo iz dveh enakih zvočnikov. Po uspešnem združevanju se zvok "desnega kanala" odda z glavnega zvočnika, zvok "levega kanala" pa iz druge povezane naprave. S to konfiguracijo dobite odličen stereo zvok.

Če nimate prenosne naprave z glasbenimi datotekami ali modula Bluetooth, zahvaljujoč vgrajenemu FM sprejemniku, lahko še vedno izkoristite vse možnosti, ki jih ponuja PA20LED. S funkcijo programiranja postaj vam ni treba več iskati svojih najljubših radijskih postaj vsakič, ko zaženete sistem.

Na zadnji strani ohišja je nadzorna plošča in komplet priključkov - vhod AUX, vrata USB in čitalnik SD kartic za kartice z največjo kapaciteto 32 GB. Glasbo lahko poslušate iz vseh vrst prenosnih pomnilnikov in mobilnih naprav, povezanih s sistemom PA20LED prek kabla. Ta enota predvaja vse datoteke MP3 / WMA. Izenačevalnik omogoča prilagajanje zvoka, za vse različne žanre: normalno, rock, pop, klasika, jazz, novice.

Sistem je opremljen z mikrofonom, ki vam omogoča karaoke pustolovščino, tako za mlajše kot starejše ljubitelje petja. LED osvetlitev naprave omogoča še boljše vzdušje na zabavi in daje občutek, kot da ste na koncertu. Na voljo je tudi daljinski upravljalnik.

Dimenzija 33 x 78 x 30 cm
Čas polnjenja 7 h
Moč 800 W
Čas delovanja baterije 3,5 h
Teža 17,5 kg
Napajanje AC 100-240 V ~ 50/60 Hz
Garancija 1 leto
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki