Blaupunkt prenosni zvočnik PS11

Trenutno ni na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

90,00 €11 19,10 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
285,10 €
Redna cena:
300,10 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, … 

PS11DB avdio sistem z Bluetooth in karaoke funkcijo je idealna rešitev za hišne zabave, zabave v večjih prostorih ali na vrtni zabavi. 1200 W zagotavlja jasen, bogat in dinamičen zvok najvišje kakovosti.

Glavna prednost najnovejšega Blaupunktovega sistema Power Audio je možnost brezžičnega predvajanja glasbe prek profila za prenos zvoka. To je odličen način za poslušanje priljubljenih glasbenih hitov, shranjenih v pomnilniku pametnih telefonov ali na tabličnem računalniku. Ob povezavi z internetom, tudi iz aplikacij za pretakanje glasbe ali internetnih radijskih postaj.

PS11DB prinaša celoten spekter zvokov iz skladb, ne glede na to, ali prevladujejo močni rock, melanholični jazz ali plesni pop. Zahvaljujoč izenačevalniku, ki ima šest načinov (Flat, Pop, Rock, Country, Jazz, & Classic), bodo predvajane skladbe izpolnile pričakovanja navdušencev različnih glasbenih zvrsti. Dodatna neodvisna nastavitev visokih in nizkih tonov omogoča natančno nastavitev želenega tona. Funkcija Super Bass in dva 10'' gonilnika zagotavljata, da bodo vsi ljubitelji nižjih frekvenc uživali ob poslušanju njihovih najljubših izvajalcev.

Zvočnik ima vgrajeno barvno Disco LED osvetlitev, ki se lahko spreminja z ritmom predvajanih skladb ali po fiksnem vzorcu. Takšna kombinacija svetlobe in glasbe bo zagotovo navdušila.

Vgrajeni FM sprejemnik omogoča poslušanje priljubljenih glasbenih lestvic in radijskih oddaj, pomnilniška funkcija do 40 postaj pa vam prihrani vsakokratno nepotrebno iskanje frekvenc.

USB vhod in reža za SD kartice omogočata predvajanje lastnih seznamov predvajanja iz naprav, ki jih preko teh vhodov povežete s sistemom. Zagotavljajo vam, da lahko predvajate glasbene datoteke v najbolj priljubljenih avdio formatih, tj. MP3 in WMA, ki so zaradi visokega kompresijskega razmerja zvočnih podatkov relativno majhne in hkrati visoko kakovostne.

PS11DB se lahko zahvaljujoč vhodu AUX poveže z MP3 predvajalnikom, televizorjem ali igralno konzolo. Omogoča vam, da se povežete z vsemi napravami, ki ne podpirajo Bluetooth, vendar imajo zvočni izhod.

Opremljenost sistema s karaoke funkcijo bo vsako zabavo naredilo še bolj privlačno, njeni udeleženci pa se bodo lahko počutili, kot da so na pravem odru. Model PS11DB ima dva brezžična mikrofona, ki omogoča da pojete v duetu. Za doseganje optimalnega zvočnega tona mikrofona, je možno ločeno nastaviti nizke in visoke frekvence, kot tudi funkcijo odmeva. Zvočnik ima tudi dva dodatna vhoda za žične mikrofone, kar močno izboljša karaoke zmogljivosti sistema.

Komplet je tudi izjemno mobilen, tako v smislu prenosnosti kot tudi predvajanja glasbe brez elektrike. Zahvaljujoč vgrajeni akumulatorski bateriji lahko zvočnik deluje do 4 ure, tako da ga lahko enostavno uporabljate zunaj in organizirate zabavo na prostem. Lahko ga prenašate udobno in varno zahvaljujoč priročnim ročajem, nameščenih na stranskih stenah zvočnika.

Napajanje AC 100-240V ~ 50/60 Hz
Dimenzija 30,8 x 103,3 x 29 cm
Teža 18,2 kg
Garancija 1 leto
Čas polnjenja 6 do 8 h
Moč 1200 W
Čas delovanja baterije 3 do 4 h
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki