Blaupunkt razvlažilec zraka ADH601

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

90,02 €11 19,08 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
284,90 €
Redna cena:
299,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, … 

Vodna para v zraku, ki se zadržuje v slabo prezračenih prostorih, negativno vpliva na tehnično stanje objekta, saj povzroča vlago v stenah, pohištvu in oblačilih, razvoj neprijetnih vonjav in v skrajnem primeru tudi rast zdravju nevarnih gliv in plesni. Prav tako posega v udobje doma in negativno vpliva na dobro počutje njegovih prebivalcev. Kondenzacijski razvlažilec zraka Blaupunkt ADH601 ne bo poskrbel le za pravilno raven vlage in izboljšal udobje v prostoru, temveč tudi za to, da stene ne postanejo vlažne. Ta model ima vgrajen kompresor z zmogljivostjo razvlaževanja do 16 litrov/dan. Omogoča razvlaževanje zraka v prostorih od 20 do 40 m². Aparat ni samo učinkovit, ampak tudi zelo tih. Raven hrupa ne presega 48 dB, kar pomeni, da ne bo moteč, ko se srečate z družino ali prijatelji, gledate televizijo ali berete knjigo.

LED zaslon z nadzorno ploščo na dotik.

Z ADH601 ni potrebe po stalnem spremljanju količine kondenza, zbranega med razvlaževanjem, saj je prostornina rezervoarja za vodo 2,5 litra. Aparat se samodejno izklopi, ko je rezervoar poln. Naprava je dodatno opremljena s funkcijo neprekinjenega odvajanja kondenza. Ni potrebe po rezervoarju, saj to omogoča, da se drenažna cev priključi neposredno na odtočni sistem. Poleg tega bo razvlaževalec nadzoroval temperaturo uparjalnika in po potrebi samodejno preklopil v način odmrzovanja. Aparat je mogoče nadzorovati in varno upravljati s pomočjo LED plošče na dotik, ki se nahaja na nadzorni plošči in stranski steni, kjer je med drugim dostopen nivo vlažnosti ter funkcije samodejnega odmrzovanja in izklopa v primeru prelivanja.

Daljinsko upravljanje z aplikacijo Tuya.

Udobje upravljanja dopolnjuje upravljanje preko telefona z nameščeno aplikacijo Tuya. Aplikacija omogoča oddaljen nadzor nad delovanjem aparata s katerega koli mesta z dostopom do interneta, vključno z vklopom in izklopom, spreminjanjem parametrov ali preverjanjem statusa aparata. Razvlažilec zraka ADH601 je odlična rešitev za vsa stanovanja in hiše, kjer se stanovalci spopadajo z nedelovanjem prezračevanja in prekomerno vlago v zraku. Odlično je tudi za razvlaževanje prenovljenih notranjih prostorov, počitniških hišic, poplavljenih prostorov ter vlažnih kleti in lop.

Napajanje 220-240 V ~ 50 Hz, moč: 245 W
Dimenzija 32 x 22,5 x 49 cm
Teža 13 kg
Barva Bela
Prostornina rezervoarja 2,5 l
Garancija 2 leti
Kapaciteta razvlaževanja 16 l/dan
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki