Blaupunkt ročni parni likalnik VSI701

Trenutno ni na zalogi
E3 cena - plačilo po predračunu
38,61 €
Redna cena:
42,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pri Blaupunktu se je v dvajsetih letih prejšnjega stoletja vse začelo z modro piko s katero so označevali tehnično brezhibnost in kakovost njihovih prvih izdelkov – slušalk. Modra pika je tako postala simbol kakovosti in svetovno znana blagovna znamka. Danes Blaupunkt ponuja pestro izbiro avdio izdelkov in druge multimedije, gospodinjskih aparatov, bele tehnike, električnih skirojev in koles, … 

Ročni parni likalnik Blaupunkt VSI701 je idealen pripomoček za vse, ki imate radi vedno zlikana oblačila. Segreje se v le 35 sekundah po vklopu, v njegov rezervoar pa lahko nalijete 100 ml vode. Pri likanju v navpičnem položaju je mogoče doseči najučinkovitejše rezultate, saj para prodira globo v vlakna oblačil, jih osveži, sprosti in zravna. 

Deluje z maksimalno močjo 1220 W in pri tem sprošča 25 g pare na minuto, kar zadostuje za likanje oblačil, zaves ali pa osvežitev oblazinjenega pohištva. Ima funkcijo proti kapljanju, ki preprečuje puščanje neprijetnih vodnih madežev na tkaninah in funkcijo samodejnega izklopa, ki zagotavlja varnejšo in energijsko varčnejšo uporabniško izkušnjo. S priključnim kablom dolžine 1,9 metra in majhno težo omogoča veliko svobode gibanja. 

Komplet vsebuje praktične dodatke, kot so krtača 2 v 1 za odstranjevanje drobnih nečistoč iz tkanin in mrežasti nastavek za zaščito materiala pred kondenzacijo. Ročni parni likalnik ima zložljiv ročaj in kompaktno zasnovo ter univerzalni napajalnik, ki omogočajo enostavno in priročno uporabo tudi na potovanjih.

Dimenzija 15 x 10,8 x 23,5 cm
Prostornina rezervoarja 100 ml
Moč 1220 W
Teža 0,93 kg
Tok pare do 25 g/min
Dolžina napajalnega kabla 1,9 m
Garancija 1 leto
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki