Cecotec električni žar Perfect Country BBQ

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

47,05 €5 21,97 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
149,06 €
Redna cena:
156,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno, male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom.
Piknik na vrtu s prijatelji ali družino? Električni žar z različnimi površinami plošče, izjemna moč, jeklene noge, ki zagotavljajo stabilnost, termostat s 5 stopnjami in snemljiva plošča, ki jo lahko pomijete v pomivalnem stroju – vse to ponuja Perfect Country BBQ.
Električni žar s tehnologijo PowerGrill z vgrajenim grelnim elementom za boljšo difuzijo toplote in za kar največjo moč. Vključuje ploščo iz litega aluminija s prevleko proti sprijemanju, kar omogoča prijetno kuhanje/pečenje. Ponuja različne cone pečenja na plošči; gladko površino in narebrano na katerih lahko pečemo meso, zelenjavo, cvremo jajca ali celo ribe in školjke. Kvaliteten pokrov omogoča enakomerno ogrevanje. Deluje kot konvekcijska pečica, zato je hrana pripravljena homogeno. Snemljiva plošča omogoča enostavno čiščenje, ki jo lahko pomijete tudi v pomivalnem stroju. Vključuje pladenj za kapljanje maščobe za bolj udobno in čisto uporabo. Ravno tako se lahko pomije v pomivalnem stroju. Močne jeklene noge zagotavljajo stabilnost. Spodnja podpora za noge žara vam omogoča dodatno delovno ali odlagalno površino.

Dimenzija Dimenzija žara: 53 x 60 x 90 cm; Dimenzija kuhalne površine: 43 x 38 cm
Teža 7,72 kg
Garancija 2 leti
Material plošče Litij aluminij s prevleko proti sprijemanju
Moč 2000 W
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki