Cecotec električni žar Txuletaco Inferno 8000

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

90,02 €11 19,08 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
284,90 €
Redna cena:
299,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno in druge izdelke za dom.

Okus po žaru
Odkrijte neverjetno moč in uživajte v pristnem okusu pice, mesa, rib, morskih sadežev ali zelenjave. Txuletaco Inferno 8000 doseže maksimalno temperaturo 850 °C in omogoča nastavitev višine, časa in temperature, tako da doseže popolno stopnjo zapečenosti in kuhanja vsakega živila.

Izjemno visoke temperature, do 850 °C
Ta električni žar lahko doseže temperature do 850 °C zahvaljujoč kremenovim grelnim elementom, ki so postavljeni na vrh. Omogoča revolucionaren način priprave zrezkov, rib, morskih sadežev in katere koli hrane, ki potrebuje zapečeno skorjico, da ohrani vso svojo aromo in sočnost. V samo 3 minutah se žar segreje iz 0 na 850 °C. 
Visoka kakovost materialov in optimalen hladilni sistem pa zagotavljata ohranjanje toplote znotraj žara, ne da bi oddajal visoke temperature na zunanji del.

Tradicionalne pice
Vaše pice bodo v nekaj minutah hrustljave in okusne zahvaljujoč posebnemu kamnu za pico, ki je vključen k žaru. Ta kamen doseže zelo visoke temperature in enakomerno porazdeli toploto po celotnem testu.

Najboljši pripomoček za ljubitelje rdečega mesa
Vsak ljubitelj rdečega mesa ve, da lahko premalo zapečena zunanja stran ali preveč izsušena sredica pokvari celo najboljši goveji zrezek. To se s Txuletacom ne bo zgodilo. Rezultat je hrustljava in karamelizirana skorja na zunanji strani ter nežno in sočno meso na notranji strani, ne glede na debelino.

Idealna temperatura za vsako hrano
Vsako živilo zahteva idealno temperaturo in natančen čas kuhanja za popolno pripravo. Jasno je, da 5-centimetrski bržolni steak potrebuje veliko večjo temperaturo za popolno pripravo kot na primer škampi. Prilagodljiv termostat omogoča nastavitev temperature med 380 in 850 °C, odvisno od tega, katero hrano boste pripravljali.

Idealni čas, nič več ali manj
Vsako živilo potrebuje čas, da doseže želeno točko priprave. Čas kuhanja lahko nadzirate s časovnikom, do 60 minut.

Vedno kos okoliščinam
Praktični sistem regulacije vam omogoča nastavitev višine s pomočjo nosilcev ob straneh, tako da poleg izbire temperature lahko prilagodite položaj živila glede na njegovo debelino in ga pečete na točno taki temperaturi, ki jo potrebuje. Kot nalašč je za kuhanje vseh vrst mesa, rib in zelenjave.

V paketu:

  • 2 x pladenj za odtekanje maščobe
  • termometer za hrano
  • klešče iz nerjavečega jekla
  • ročaj iz nerjavečega jekla
Dimenzija Zunanja: 38,5 x 36,1 x 38 cm (V x Š x G) / Notranja: 18,3 x 28,3 x 33,3 cm (V x Š x G)
Barva Črna
Moč 2200 W
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki