Cecotec kuhinjski robot Twist&Fusion 4000 Luxury Black

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

82,84 €11 17,56 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
262,20 €
Redna cena:
276,00 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno in druge izdelke za dom.
Kuhinjski robot Cecotec Twist&Fusion 4000 Luxury se ponaša z ohišjem iz litega aluminija in enosmernim motorjem z močjo 800 W. Navdušil vas bo 8-stopenjski digitalni prikazovalnik hitrosti in vgrajen časovnik. Posebna prednost je 5,2 litrska posoda iz nerjavečega jekla. 

Moč
Zmogljiv kuhinjski robot z enosmernim motorjem moči 800W je idealen kuhinjski pomočnik. HardGear sistem neposredni pogonski mehanizem skozi jeklene zobnike zagotavlja največjo moč. Rezultat je popolna konsistenca tudi pri najgostejši masi.

Zasnova
Ohišje je narejeno iz litega aluminija za večjo varnost in stabilnost. Planetarni sistem gibanja omogoča večji doseg za optimalno mešanje vseh sestavin. 5,2-litrska posoda iz nerjavečega jekla velike prostornine, vključuje ročaj za udobnejšo uporabo in prozoren pokrov proti prelivanju z odprtino za polnjenje. Intuitivno delovanje zahvaljujoč digitalnemu vrtljivemu izbirniku z LED zaslonom, časovnikom ter indikatorjem časa in hitrosti. Gladka in oglata oblika naprave se izvrstno poda vsaki kuhinji.

Dodatki

  • Metlica za stepanje iz nerjavečega jekla je kot nalašč za stepanje beljakov, smetane itd.
  • Mešalnik s teflonskim premazom je primeren za popolne mešanice, kot so krhko testo, testo za piškote itd.
  • Kavelj za gnetenje s posebno teflonsko prevleko je zasnovan za gnetenje najzahtevnejšega ali najgostejšega testa, kot so kruh, pica ali testenine.

Dodatki so primerni za čiščenje v pomivalnem stroju.
Priložena je kuharska knjiga.
Za dodatno varnost poskrbi varnostni paket: spuščanje roke in mehak zagon, samodejna zaustavitev, zaščita pred pregrevanjem in nedrseča stopala.

Barva Črna
Glasnost delovanja 75 dB
Moč 800 W
Material Liti aluminij in nerjaveče jeklo
Prostornina posode 5,2 l
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki