Cecotec mikrovalovna pečica AllBlack Grill

Ni na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

39,59 €5 18,46 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
125,30 €
Redna cena:
131,89 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno in druge izdelke za dom. 

UČINKOVITEJŠI VALOVI
Podjetje Cecotec je razvilo inovativen sistem porazdelitve valov znotraj pečice. Valovi se enakomerno razporedijo in tako dosežejo boljše rezultate segrevanja hrane.

KVARČNI ŽAR
Posebna prednost mikrovalovne pečice AllBlack Grill je vgrajeni kvarčni žar. Tovrstni žari so učinkovitejši od običajnih, saj potrebujejo manj časa za segrevanje. To pomeni, da žar v trenutku, ko ga vključite doseže želeno temperaturo in hitreje pripravi želene jedi.

OPTIMALNA ZMOGLJIVOST
Za ogrevanje hrane lahko izberete med 6 stopnjami moči. Uporabite lahko navadno funkcijo ogrevanja ali kuho kombinirate s funkcijo žara za še bolj hrustljave rezultate.

ODTAJANJE
Ta način uporabite za hitro odtajanje najljubših živil, ko jih potrebujete. Čas programiranja bo odvisen od teže živila, ki se odtaja. Način samodejnega odmrzovanja izbere najprimernejšo moč za odtajanje katere koli hrane, pa naj bo to riba, meso ali pripravljena hrana.

IZKORISTITE SVOJ PROSTI ČAS
Zahvaljujoč funkciji časovnika lahko jedi preprosto postavite v mikrovalovno pečico, nastavite želen čas kuhe, medtem pa uživate v prostem času.

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE
Grelni element je vgrajen v strop mikrovalovne pečice, kar omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Hkrati pa prepreči morebitne opekline ob rokovanju s hrano. Čiščenje še dodatno olajša posebna emajlirana notranjost pečice.

Dimenzija Notranjost: 33 x 36,5 x 22,5 cm; Zunanjost: 45,5 x 36,5 x 26 cm
Barva Črna
Moč 700 W
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Sorodni izdelki