Cecotec mikrovalovna pečica ProClean 9110 Full Inox

Ni na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

56,65 €5 26,45 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
179,46 €
Redna cena:
188,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno in druge izdelke za dom. 
Mikrovalovna pečica s kapaciteto 30 l in funkcijo žara. Elegantna zasnova in 3D tehnologija zagotavljata vrhunske rezultate.

  • 30-litrska mikrovalovna pečica z žarom, sprednja stran z efektom zrcala in tehnologija 3DWave. Mikrovalovna pečica ProClean 9110 Full Inox bo zaradi širokega nabora funkcij vaš najboljši zaveznik v kuhinji, z dodajanjem tehnologije 3DWave pa bo hitro in enostavno ogrela, skuhala ali odtalila hrano.
  • Eleganten dizajn s sprednjim ogledalom MirrorDoor: elegantna oblika vključuje zrcalna vrata, ki dopolnjujejo nerjaveče jeklo in se popolnoma ujemajo s katerokoli kuhinjo.
  • Tehnologija 3DWave z učinkovitim valovnim sistemom, ki 100 % obkroži hrano. Zahvaljujoč tehnologiji 3DWave, visoko učinkovitemu valovnemu sistemu, ki z enakomernim segreje vso hrano, boste v kratkem času vedno dosegli najboljše rezultate.
  • Zunanjost in notranjost sta iz nerjavečega jekla, kar omogoča optimalno čiščenje.
  • LED zaslon z uro, ki prikazuje trenutni čas in čas kuhanja. LED zaslon prikazuje vse parametre za največjo natančnost. Skupaj z digitalno ploščo na dotik boste dosegli popolno pripravljene jedi.
  • Ima 8 prednastavljenih programov za različna živila, ki se zaradi enostavnosti uporabe in popolnih rezultatov prilagodijo različnim vrstam hrane. Poleg tega boste z načinom odtajanja zagotovili enakomerno odtajanje živil, hkrati pa ohranili bogatost okusov.
  • 1000 W mikrovalovne moči v 5 nivojih.
  • 1000 W žar z učinkovitimi halogenskimi grelnimi elementi. Zahvaljujoč kremenčevim žarom boste vedno dobili enakomerno popečeno hrano ter dosegli optimalno temperaturo hitreje kot pri običajni konvekciji.
  • Ima tudi časovnik do 60 minut z zvočnim opozorilom ob koncu kuhanja.
Dimenzija 52 x 41 x 32 cm (Š x G x V)
Moč 1000 W
Material Nerjaveče jeklo
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Sorodni izdelki