Cecotec razvlažilec zraka BigDry 7000 Master Connected

Ni na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

83,15 €5 38,79 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
263,25 €
Redna cena:
277,10 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno in druge izdelke za dom.

Razvlažilec zraka BigDry 7000 Master Connected z močjo razvlaževanja do 16 l/dan, za prostore do 70 m2. Ponaša se z odstranljivim 4-litrski rezervoarjem, 12-urnim časovnikom, 2 hitrostmi in 3 načini delovanja, filtrom za preprečevanje vstopa velikih delcev in funkcijo otroške ključavnice. Z njim lahko upravljate preko mobilne aplikacije.

Razvlaževanje do 16 l/danVelika moč razvlaževanja do 16 l/dan, kar močno zmanjša koncentracijo vlage v okolju, da ustvari boljše počutje in se izogne morebitnemu propadanju pohištva ali pojavu bolezni, ki jih povzroča vlaga.

4 –litrski rezervoar z obvestilom o polnjenju
Odstranljiv rezervoar z veliko prostornino 4 l za daljše razvlaževanje brez praznjenja posode. Opozorilna funkcija za poln rezervoar, da se izognete prelivanju in dosežete manjšo porabo energije.

Upravljajte ga s pametnim telefonom
Njegov nadzor Wi-Fi prek pametnega telefona in aplikacija »Cecotec« vam omogočata izbiro različnih konfiguracij delovanja razvlažilca.

Velik obseg pokritosti
Lahko razvlaži prostornino do 200 m3/h (prostori do 70 m3), zato je njegova uporaba idealna za pisarne, salone in podobne prostore.

LED zaslon in časovnik
LED zaslon za prikaz trenutne temperature okolice in odstotka vlažnosti. Upravljanje na dotik. Nastavljiv časovnik do 12 ur s samodejnim izklopom, tako da vam med uporabo ni treba skrbeti, potem pa se bo samodejno izklopil.

Izberite odstotek vlažnosti
Omogoča vam, da izberete želeni odstotek vlažnosti med 30% in 80%, da dosežete maksimalno dobro počutje.

2 hitrosti in 3 načini
Ima 3 načine delovanja: samodejni način (za avtonomno delovanje glede na izbrano vlažnost), način sušenja oblačil (za vpijanje vode iz vašega perila) in nočni način (za zmanjšanje hrupa pri delovanju). Ima 2 nastavljivi hitrosti glede na potrebo po razvlaževanju.

Zračni filter, maksimalno udobje in varnost
Zračni filter za preprečitev morebitnega vstopa velikih delcev, s čimer se doseže boljša kakovost zraka. Ima otroško ključavnico, funkcijo, ki vam omogoča, da blokirate delovanje razvlažilca, da otroku preprečite spreminjanje nastavitev. Cev je vključena tudi kot odtok, da ne ustavite razvlaževanja, če je potrebno izprazniti rezervoar. Ima kolesa za lažje premike med različnimi prostori.

Barva Črna
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki