Cecotec sekljalnik Power Black Titanium 2000 PRO

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

57,95 €5 27,03 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
183,45 €
Redna cena:
193,10 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno in druge izdelke za dom.

Neverjetna moč

Blender je zasnovan za ljubitelje zdravega življenja, premore 2000 W skupne moči, z njim pa lahko zdrobimo in zmeljemo tudi najtršo hrano. Uživali boste v najboljši izkušnji pri pripravi odličnih smutijev. Zahvaljujoč nožu z 8 rezili in zasnovi vrča je rezultat lepša in bolj homogena mešanica. Poleg tega ima 3 prednastavljene programe, s katerimi lahko drobite led ali pa pripravite najrazličnejše smutije, pireje in juhe.

Izjemno drobljenje in dolgo trajajoča ostrina

Popolna kombinacija dizajna in kakovosti. Nož z 8 rezili je zasnovan za drobljenje in pulverizacijo vseh vrst hrane. Rezultat je kremasta in gladka tekstura. Rezila so prevlečena s črno titanovo prevleko, ki poveča trdoto jekla in dlje ohranja ostrino. Blender led in sadje zdrobi v nekaj sekundah in vam zagotavlja najboljše rezultate pri vsaki pripravi odličnih obrokov.

Bolj fine in homogene mešanice

Zahvaljujoč svoji inovativni zasnovi s kvadratnim podstavkom in nagnjeno posodo je mogoče ustvariti nenehno gibanje hrane in se izogniti temu, da bi se hrana nabirala na enem mestu, kar privede do bolj fine in homogene mešanice. S tehnologijo UltraMove boste našli ključ za pripravo hladne »Gazpacho« juhe s popolno teksturo in intenzivnim okusom. Blender ima tudi hermetično zaprt pokrov in dozirno posodico, s katero lahko med delovanjem vnesete sestavine.

Velika kapaciteta za vso družino

Vrč je izdelan iz materiala Tritan, ki ne vsebuje BPA. Gre za lahek in zelo odporen material na udarce ter temperaturne spremembe. Zahvaljujoč njegovi prostornini 2 l, lahko pripravite tako hladne kot vroče jedi za vso družino.

Narejen za vas

Blender ima vrtljiv gumb za ročno upravljanje hitrosti. Z njim lahko delovanje nastavite na potrebno hitrost, tako da ustreza vsaki jedi, ki jo pripravljate in da dosežete željeno teksturo pripravljene jedi. Poleg tega lahko, zahvaljujoč funkciji Pulse, z največjo hitrostjo zdrobite in zmešate najtršo hrano, na primer led ali oreščke.

Dimenzija 22,5 x 19 x 47 cm
Teža 4,6 kg
Moč 2000 W
Material Tritan
Prostornina posode 2 l
Hitrost vrtenja 32.500 vrtljajev na minuto
Prednastavljeni programi 3 (Smoothies, Ice Crush, Pures)
Material ohišja Nerjaveče jeklo
Garancija 2 leti
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Sorodni izdelki