Cecotec sekljalnik Power Black Titanium 2000 PRO + E3 Zeleni 21-3

E3 Ekstra
Na zalogi
Ponudba vključuje:
E3 Zeleni 21-3
E3 Zeleni 21-3
VT: 0,08341 €/kWh MT: 0,04978 €/kWh ET: 0,07621 €/kWh
Cena energije: Električna energija bo obračunana mesečno po porabi.
Cecotec sekljalnik Power Black Titanium 2000 PRO
Cecotec sekljalnik Power Black Titanium 2000 PRO
E3 cena - obročno odplačevanje

41,07 €23 4,15 € mesečno

Akcijska cena
136,52 €
Redna cena:
137,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pogoji posebne ponudbe E3 Ekstra

Pogoji posebne ponudbe E3 Ekstra – paket E3 Zeleni 21-3 in Cecotec sekljalnik Power Black Titanium 2000 PRO se smiselno uporabljajo skupaj s Pogoji uporabe spletnega mesta www.e3.si (Pogoji uporabe), Splošnimi pogoji za oskrbo gospodinjskih odjemalcev z električno energijo (v nadaljevanju: SP) in Prodajnimi pogoji – paket E3 Zeleni ter postanejo s pristopom k posebni ponudbi njen sestavni del. Za čas trajanja ugodnosti iz posebne ponudbe prevladajo pogoji posebne ponudbe.

Paket E3 Zeleni 21-3 + Cecotec sekljalnik Power Black Titanium 2000 PRO

Osnovni podatki izdelka

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno in druge izdelke za dom.  

Neverjetna moč

Blender je zasnovan za ljubitelje zdravega življenja, premore 2000 W skupne moči, z njim pa lahko zdrobimo in zmeljemo tudi najtršo hrano. Uživali boste v najboljši izkušnji pri pripravi odličnih smutijev. Zahvaljujoč nožu z 8 rezili in zasnovi vrča je rezultat lepša in bolj homogena mešanica. Poleg tega ima 3 prednastavljene programe, s katerimi lahko drobite led ali pa pripravite najrazličnejše smutije, pireje in juhe.

Izjemno drobljenje in dolgo trajajoča ostrina

Popolna kombinacija dizajna in kakovosti. Nož z 8 rezili je zasnovan za drobljenje in pulverizacijo vseh vrst hrane. Rezultat je kremasta in gladka tekstura. Rezila so prevlečena s črno titanovo prevleko, ki poveča trdoto jekla in dlje ohranja ostrino. Blender led in sadje zdrobi v nekaj sekundah in vam zagotavlja najboljše rezultate pri vsaki pripravi odličnih obrokov.

Bolj fine in homogene mešanice

Zahvaljujoč svoji inovativni zasnovi s kvadratnim podstavkom in nagnjeno posodo je mogoče ustvariti nenehno gibanje hrane in se izogniti temu, da bi se hrana nabirala na enem mestu, kar privede do bolj fine in homogene mešanice. S tehnologijo UltraMove boste našli ključ za pripravo hladne »Gazpacho« juhe s popolno teksturo in intenzivnim okusom. Blender ima tudi hermetično zaprt pokrov in dozirno posodico, s katero lahko med delovanjem vnesete sestavine.

Velika kapaciteta za vso družino

Vrč je izdelan iz materiala Tritan, ki ne vsebuje BPA. Gre za lahek in zelo odporen material na udarce ter temperaturne spremembe. Zahvaljujoč njegovi prostornini 2 l, lahko pripravite tako hladne kot vroče jedi za vso družino.

Narejen za vas

Blender ima vrtljiv gumb za ročno upravljanje hitrosti. Z njim lahko delovanje nastavite na potrebno hitrost, tako da ustreza vsaki jedi, ki jo pripravljate in da dosežete željeno teksturo pripravljene jedi. Poleg tega lahko, zahvaljujoč funkciji Pulse, z največjo hitrostjo zdrobite in zmešate najtršo hrano, na primer led ali oreščke.

Barva Črna
Dimenzija 22,5 x 19 x 47 cm
Material Tritan
Material ohišja Nerjaveče jeklo
Prostornina posode 2 l
Moč 2000 W
Teža 4,6 kg
Hitrost vrtenja 32.500 vrtljajev na minuto
Prednastavljeni programi 3 (Smoothies, Ice Crush, Pures)
Garancija 2 leti

  • V ponudbi E3 Ekstra
  • Od 1. 11. 2021 do 5. 1. 2022
  • Za nove in obstoječe odjemalce
  • Samo obnovljivi viri energije
  • Popust za elektronski račun (MOJ E3 / e-naslov)
  • Popust na porabo nad 20 kWh PDP

Zavestno. Zavzeto. Zmerno!

Paket električne energije za vas, ki zavzeto skrbite za prihodnost, zato izbirate obnovljive vire energije. Vaši aparati so varčni, vaša poraba zmerna, vaš račun zelen.


cena energije v €/kWh

VT: 0,08341

MT: 0,04978

ET: 0,07621


Opis paketa E3 Zeleni 21-3

Zakaj bi vsakič znova razmišljali o virih energije v gospodinjstvih, kjer ves čas ravnate prijazno do okolja?   

Ni treba!

Odjemalci električne energije, ki ste se že opremili z varčnimi in okolju prijaznimi električnimi napravami in aparati, za okolje storite še več, če se vaše plačilo električne energije nanaša na obnovljive vire energije. Z izbiro paketa E3 Zeleni aktivno vplivate na povečevanje količine okolju prijazne energije v omrežju.

Prodajni pogoji – paket E3 Zeleni 21-3

Cenik – paket E3 Zeleni 21-3

Izjemno ugodna cena
za E3 odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup