Cecotec sokovnik Juice & Live 1500 Pro

Trenutno ni na zalogi.
E3 cena - obročno odplačevanje

38,95 €5 18,17 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
123,31 €
Redna cena:
129,80 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno, male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. 
Ta sokovnik ima sistem za hladno stiskanje, ki iz sadja in zelenjave izvleče več soka, ohranja njihove naravne lastnosti in preprečuje oksidacijo. Počasen sistem za hladno stiskanje Juicer z majhnim številom vrtljajev 45 vrt / min. Z nežnim hladnim pritiskom iz sadja in zelenjave iztisne sok, kar zagotavlja najmanjšo izgubo hranil. Poleg tega ima stiskalni vijak, ki sadež stisne in ga ne zdrobi. Ima kanal XL za vstavljanje celega sadja in zelenjave. Filter iz nerjavečega jekla pa je idealen za pridobivanje visokokakovostnih sokov z največ vitamini, hkrati pa izloči odpadno mezgo. Sokovnik ima pokrovček proti kapljanju, ki preprečuje brizganje in omogoča ustvarjanje najboljših mešanic. Omogoča tudi enostavno čiščenje.
Boben in vrč sta iz Tritana, material spoštljiv do okolja in brez bisfenola A (brez BPA).
3-položajno stikalo: izključeno, vklopljeno in vzvratno za mešanje smutijev in pomoč pri odmašitvi. Dvojni izhodni boben, ki samodejno loči sok od mezge. Varnostni sistem s ključavnico, ki zagotavlja njegovo delovanje samo s pravilno sestavljenimi deli.
Vključuje dva vrča za sok in kašo, potiskač in krtačo za čiščenje.

Garancija 2 leti
Moč 250 W
Glasnost delovanja 40 - 50 dB
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki