Cecotec ventilator EnergySilence 1200 Woody

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

44,65 €5 20,85 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
141,46 €
Redna cena:
148,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Cecotec je specializirano podjetje za male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom. S pametnimi in inovativnimi rešitvami se prilagajajo potrebam kupcev in jim olajšujejo vsakodnevna gospodinjska opravila. V naši trgovini boste našli sesalnike, izdelke za osebno higieno, male gospodinjske aparate in druge izdelke za dom.
Ventilator z lesenim stojalom in veliko močjo 80 W, ki omogoča popolno in takojšnje prezračevanje prostora, v katerem se nahaja. Njegov 100 % bakreni motor ventilatorju zagotavlja visoko kakovost in vzdržljivost ter prispeva k njegovi moči prezračevanja.
Ventilator ima 3 lopatice z odlično aerodinamiko, ki omogočajo odlično porazdelitev zraka med prezračevanjem. Premer 30 cm zagotavlja velik pretok svežega zraka za dosego želenega prezračevanja. Ventilator ima 3 hitrosti prezračevanja, da svojo moč in pretok zraka ves čas prilagaja vašim potrebam. Nastavljiva višina do 90 centimetrov vam omogoča, da izberete tok zraka glede na sobo, v kateri se nahajate. 80 stopinj naklona omogoča popoln nadzor nad želeno smerjo zraka v prostoru, kjer je ventilator.
Eleganten lesen stativ deluje tudi kot zanimiv okrasni element v prostoru.

Dimenzija 63 x 67 x 90 cm
Garancija 2 leti
Moč 80 W
Material 100 % bakreni motor
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup