Conga sesalnik RockStar 900 Ultimate ErgoWet + E3 Udobni 21-1

E3 Ekstra
Na zalogi
Ponudba vključuje:
E3 Udobni 21-1
E3 Udobni 21-1
VT: 0,06666 €/kWh MT: 0,06666 €/kWh ET: 0,06666 €/kWh
Cena energije: Električna energija bo obračunana mesečno po porabi.
Conga RockStar 900 Ultimate ErgoWet
Conga RockStar 900 Ultimate ErgoWet
E3 cena - obročno odplačevanje

82,67 €23 8,38 € mesečno

Akcijska cena
275,41 €
Redna cena:
289,90 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pogoji posebne ponudbe E3 Ekstra

Pogoji posebne ponudbe E3 Ekstra – paket E3 Udobni 21-1 in Conga sesalnik RockStar 900 Ultimate ErgoWet se smiselno uporabljajo skupaj s Pogoji uporabe spletnega mesta www.e3.si (Pogoji uporabe), Splošnimi pogoji za oskrbo gospodinjskih odjemalcev z električno energijo (v nadaljevanju: SP) in Prodajnimi pogoji – paket E3 Udobni ter postanejo s pristopom k posebni ponudbi njen sestavni del. Za čas trajanja ugodnosti iz posebne ponudbe prevladajo pogoji posebne ponudbe.

Paket E3 Udobni 21-1 + Conga sesalnik RockStar 900 Ultimate ErgoWet

Osnovni podatki izdelka

Conga Rockstar 900 Ultimate ErgoWet  je pokončni akumulatorski sesalnik s skupno močjo 600 W, ki z digitalnim brezkrtačnim motorjem in veliko sesalno močjo zagotavlja 360° čiščenje. 

Tehnologija DigitalBrushless z vrhunskim motorjem brez ščetk ponuja večjo hitrost, manj hrupa in podaljša življenjsko dobo sesalnika. Sistem Typhoon pa poveča impresivno sesalno moč do 200 aW in omogoča sesanje katerekoli vrste površine.

Tehnologija ForceSonic z največjo močjo 580 W poskrbi, da sesalnik posesa vse vrste prahu in poskrbi, da je vaš dom vedno čist ter poveča njegovo sesalno moč.

Ciklonska tehnologija sesanja predstavlja posebno prednost sesalca, ki s pomočjo centrifugalne sile doseže vrhunske rezultate.   Sesalnik ima digitalni LED zaslon, kjer lahko preverite preostali odstotek baterije, izberete različne načine delovanja, si ogledate opozorila in priporočila. Ogledate si lahko tudi trenutno raven sesalne moči.

Smart Auto Mode prilagodi sesalno moč vrsti krtače, površini (trda tla ali preproga) in količini umazanije. Sesalnik s senzorji samodejno zazna najprimernejšo moč glede na situacijo in z večfaznim sistemom zagotavlja največjo učinkovitost. Sesalna cev s sistemom ErgoWet se prilagaja vsem okoliščinam. S pomočjo preklopne cevi dosežete in dostopate do kateregakoli kota vašega stanovanja. 

4 načini delovanja: Eco, Medium, Turbo in Auto. Eko način podaljša življenjsko dobo baterije in nudi popolne rezultate, srednji način ponuja najboljšo kombinacijo učinkovitosti in sesalne moči, način Turbo pa odstranjuje najtrdovratnejše umazanije in je primeren za čiščenje preprog. Samodejni način zazna količino umazanije na vsaki točki hiše in samodejno prilagodi sesalno moč glede na situacijo.

Sesalnik ima vgrajen dvojni visoko učinkovit filter, ki zadrži do 99,9% prašnih delcev. Vhodni filter zajema umazanijo, izhodni filter pa zadržuje alergene in čisti zrak. 

V paketu: 

 • širok nastavek 2 v 1 za vogale in pohištvo,
 • ozek nastavek 2 v 1 za vogale in pohištvo,
 • podstavek za polnjenje,
 • motorizirana krtača za oblazinjeno pohištvo,
 • posebna krtača za tkanine,
 • raztegljiva cev,
 • dolga krtača,
 • preklopni komolec,
 • krtača Jalisco,
 • silikonska krtača BestFriend Care za hišne ljubljenčke,
 • prilagodljiva cev,
 • rezervoar za vodo.
Prostornina rezervoarja 600 ml
Sesalna moč 26 kPa
Skupna moč 600 W
Čas polnjenja baterije 2 uri
Teža 3 kg
Glasnost delovanja 88 dB
Čas delovanja 90 min
Baterija Li-Ion, 3000 mAh, 29,6 V
Garancija 2 leti

 • V ponudbi E3 Ekstra
 • Od 1. 10. 2021 do 5. 1. 2022
 • Za nove in obstoječe odjemalce
 • Univerzalna cena energije
 • Popust za elektronski račun
 • Popust na porabo nad 20 kWh PDP

Ugodno. Uporabno. Univerzalno!

Paket električne energije za vas, ki vklapljate gospodinjske aparate, ko utegnete in jih potrebujete. Univerzalne cene, ne glede na čas višje ali nižje tarife, naredijo vaš račun prijaznejši.


cena energije v €/kWh

VT: 0,06666

MT: 0,06666

ET: 0,06666


Opis paketa E3 Udobni 21-1

Zakaj bi v gospodinjstvih načrtovali porabo električne energije, če lahko imate tudi v dvotarifnem sistemu univerzalno ceno energije?

Ni treba!

Univerzalna cena energije vam v dvotarifnem sistemu omogoča manj skrbi zaradi rabe velikih porabnikov energije (npr. pralni in sušilni stroji). V gospodinjstvih z dvotarifnim merjenem velja višja tarifa od ponedeljka do petka od 6. do 22. ure, nižja pa v nočnih urah in med vikendi. S poenoteno tarifo tudi za ta gospodinjstva je paket E3 Udobni prijazen zlasti za vse vas z aktivnim življenjskim stilom, ki vikende radi preživljate izven doma.  

Prodajni pogoji – paket E3 Udobni 21-1

Cenik – paket E3 Udobni 21-1

Izjemno ugodna cena
za E3 odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup