Ducati zložljivo e-kolo Scrambler SCR-E

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

567,06 €17 77,82 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
1.795,50 €
Redna cena:
1.890,00 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Italijansko podjetje M. T. Distribution Srl je z družbo Ducati podpisalo licenčno pogodbo za proizvodnjo električnih koles in električnih skirojev pod blagovnimi znamkami Ducati, Ducati Corse in Scrambler Ducati.
Zložljivo e-kolo Ducati Scrambler SCR-E ima široka kolesa, ki omogočajo lažji oprijem tudi z bolj grobo ali terensko podlago tal. Baterija je vgrajena v okvir, ki je izdelan iz lahkega aluminija. Okvir je opremljen z luksuznim ročajem za zaklepanje Deluxe in preprosto zložljivo tehnologijo za hitro zlaganje kolesa v nekaj preprostih korakih. Zadnje luči so integrirane v sedež, kar ohranja čisto in privlačno estetsko linijo. Najnovejša generacija LCD – ja ima senzor za somrak za samodejni vklop luči in zaznavanje zunanje temperature.
E-kolo je opremljeno z 250 W brezkrtačnim zadnjim motorjem 8FUN. Ta vrsta motorja zahteva minimalno vzdrževanje in ima zelo nizko stopnjo obrabe. Izjemno dobro drži različne stopnje hitrosti in je zelo tih in odličen tudi na mokrih ali spolzkih cestah, saj ni nevarnosti zdrsa koles. Ta motor je idealen za mestno uporabo.
Baterija SAMSUNG ima kapaciteto 10,4 Ah in 374 Wh pri 36 V in je popolnoma vgrajena v okvir. Ko je popolnoma napolnjen, zagotavlja avtonomijo do 70 km. Vrednost se spreminja glede na težo voznika, razmere na cesti, zunanjo temperaturo itd. Raven baterije je na zaslonu mogoče spremljati s hitrim pogledom.

Barva okvirja/nalepk Rumeno-črna
Pogonski sklop Motor zadaj, 8FUN 36 V, 250 W
Teža 24 kg
Garancija 1 leto
Prikazovalnik Model LCD 800U, vodotesen IP65, ravni pomoči, luči za vklop/izklop, števec kilometrov s povezanimi funkcijami, somrak in temperaturni senzor
Baterija SAMSUNG 36 V, 10.4 Ah, 374 Wh, vgrajena v okvir
Doseg Od 30 do 70 km (odvisno od: uporabljene pomoči, teže voznika, mišične moči, tlaka v pnevmatikah, naklona ceste, števila postankov in zagonov).
Največja hitrost 25 km/h
Zavore Sprednji in zadnji hidravlični disk, znamka TEKTRO, model HD-T2
Plašči KENDA 20" x 4.0", model K1188
Zadnji zobniki SHIMANO TOURNEY 7-hitrost
Nosilnost 100 km
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki