LG hladilnik z zamrzovalnikom GBB71PZEFN + E3 Preprosti 21-2

ekstra
Vključeni izdelki:
LG hladilnik z zamrzovalnikom GBB71PZEFNh
LG hladilnik z zamrzovalnikom GBB71PZEFNh
E3 Preprosti 21-2
E3 Preprosti 21-2
VT: 0,08923 €/kWh MT: 0,05499 €/kWh ET: 0,08458 €/kWh Električna energija bo obračunana mesečno po porabi.
Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

182,19 €23 18,48 € mesečno

Akcijska cena
607,23 €
Redna cena:
639,19 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Pogoji posebne ponudbe E3 Ekstra

Pogoji posebne ponudbe E3 Ekstra – paket E3 Preprosti 21-2 in LG Hladilnik z zamrzovalnikom GBB71PZEFN se smiselno uporabljajo skupaj s Pogoji uporabe spletnega mesta www.e3.si (Pogoji uporabe), Splošnimi pogoji za oskrbo gospodinjskih odjemalcev z električno energijo (v nadaljevanju: SP) in Prodajnimi pogoji – paket E3 PREPROSTI ter postanejo s pristopom k posebni ponudbi njen sestavni del. Za čas trajanja ugodnosti iz posebne ponudbe prevladajo pogoji posebne ponudbe.

Paket E3 Preprosti 21-2 + LG Hladilnik z zamrzovalnikom GBB71PZEFN

Osnovni podatki izdelka

LG – jeva filozofija se vrti okoli ljudi, iskrenosti in spoštovanja osnov. Z nenehnimi inovacijami ponujajo optimalne rešitve in nove izkušnje pri uporabi njihovih izdelkov. Sporočajo nam »Life's Good« (»Življenje je dobro«), tako kot njihovi izdelki. V naši ponudbi boste našli kakovostne izdelke bele tehnike, multimedije in druge. 

Hladilnik z zamrzovalnikom energijskega razreda D iz serije NatureFresh™ je opremljen z naprednim LG-jevim linearnim konverterskim kompresorjem, ki je bolj tih, zagotavlja večji energijski prihranek in je bolj zanesljiv ter vzdržljiv kot običajni kompresorji. Kompresor je opremljen s kar 10 - letno garancijo. Hladilniki iz serije LG Naturefresh™ zagotavljajo, da ostajata videz in okus hrane dalj časa nespremenjena, ker minimizirajo spremembe v temperaturi. Hladen zrak doseže vsak kotiček hladilnika in temperatura niha le za 0,5⁰C, kar znatno pripomore k ohranjanju svežine. Hladilnik je opremljen s posebno tehnologijo, ki omogoča nastavitve za ohranjanje optimalne vlage za sadje ali za zelenjavo ter prilagajanje temperature spodnjega predala za boljšo konzervacijo različnih vrst živil. Poleg vsega vam ta hladilnik omogoča maksimalno organizacijo prostora, saj vam nosilec za steklenice in dvo-stopenjska prepogljiva polica omogočata, da se prostor v hladilniku hitro in enostavno prilagaja različnim vrstam živil.

Glavne lastnosti:
• Linearni inverterski kompresor
• LINEAR Cooling™
• Door Cooling+™ - Tehnologija DoorCooling+™ se nanaša na zračni izhod v zgornjem sprednjem delu hladilnika. Ustvarja nekakšen slap hladnega zraka, ki pomaga hitreje ohladiti napitke in živila, hkrati pa močno zmanjšuje razlike v temperaturi med notranjostjo in vrati hladilnika.
• FRESH Balancer™ - Predal FRESHBalancer™ uravnava in ohranja optimalen nivo vlage, ki za 20 % podaljša življenjsko dobo svežega sadja in zelenjave.
• FRESH Converter™ - S predalom FRESHConverter™ bodo vaše pivo, meso, zelenjava ali pa ribe ostali sveži dalj časa, saj ta pametni predal temperaturo prilagodi posamezni vrsti živila (med –2ºC in 3ºC).

 

Barva Srebrna
Dimenzija 595 mm x 1860 mm x 682 mm (Š x V x G)
Neto / bruto teža 72 kg / 76 kg
Energijski razred D
Prostor za shranjevanje 341 l
Zamrzovalnik 107 l
Hladilnik 234 l
Kompresor Inverterski linearni
Poraba energije 184 kWh/leto
Kapaciteta zamrzovanja 14 kg / 24 h
Hladilno sredstvo SN-T
Glasnost delovanja 38 dB
Čas hranjenja v primeru okvare 19 h
Garancija na linearni inverterski kompresor 10 let
Garancija 2 leti

  • V ponudbi E3 Ekstra
  • Od 1. 7. do 31. 8. 2021
  • Za nove in obstoječe odjemalce
  • Popust za elektronski račun (MOJ E3 / e-naslov)

Po porabi. Po pavšalu. Po pravi ceni!  

Paket za vas, ki ne želite nič drugega kot električno energijo, ki jo plačujete po porabi ali po pavšalu, najraje kar s položnico, ki jo prejmete po pošti. Upravljajte z elektriko tako, kot ste vajeni.


cena energije v €/kWh

VT: 0,08923

MT: 0,05499

ET: 0,08458


Opis paketa E3 Preprosti 21-2

Zakaj bi se s spremembami obremenjevali tisti, ki vam ustreza dosedanji način zaračunavanja električne energije?

Ni treba!

Za razliko od drugih ponudnikov E 3 s spremembami v ponudbi ne namerava obremenjevati odjemalcev, ki ste že zdavnaj uravnali lastno porabo z lastnimi zmožnostmi in vam dosedanji način zaračunavanja električne energije po porabi ali pavšalu najbolj ustreza. Vsi dosedanji odjemalci osnovnih storitev boste odslej preprosto v paketu E3 Preprosti. Seveda se lahko kadarkoli odločite tudi za spremembo paketa.

Prodajni pogoji - paket E3 Preprosti 21-2

Cenik - paket E3 Preprosti 21-2

Izjemno ugodna cena
za E3 odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup