Remade mobilni telefon iPhone X

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

149,75 €11 31,75 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
474,05 €
Redna cena:
499,00 €
Različica Cena
Remade mobilni telefon iPhone X | Siva 499,00 €
Remade mobilni telefon iPhone X | Srebrna 499,00 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Remade je francosko podjetje, ki je specializirano za obnovo elektronike, predvsem izdelkov iPhone. Remade iPhone-i, ki jih boste našli v naši ponudbi so estetski, funkcionalni in varni za uporabo. Remade telefone obnovijo po edinstvenem in temeljitem procesu, in sicer:

  • Telefon pregledajo (videz in delovanje), razstavijo in prenovijo. Vsako komponento posebej.
  • Zaslon razstavijo in obnovijo.
  • Pokrov zadaj gre skozi proces mehanske in kemične obnove ter barvanja.
  • Originalno baterijo zamenjajo z novo Remade baterijo, ki je certificirana s strani neodvisnega laboratorija.
  • Vsak obnovljen telefon gre na koncu še kozi temeljit pregled in nadzor kakovosti.

Popolnoma nov 5,8 – palčni zaslon (14,73 cm) Super Retina, ki vas bo vedno navdušil, ko ga boste vzeli v roke. Z novimi proizvodnimi tehnikami in novo tehnologijo zaslona posnema krivine in elegantno zaobljene dele telefona. Prvi OLED zaslon, ki ustreza standardom iPhone, ima fantastične žive barve, visoko svetilnost in kontrastno razmerje 1.000.000 : 1. Ima fotoaparat in senzor obraza Face ID. Telefon ima najodpornejše steklo spredaj in zadaj. Lahko ga udobno brezžično polnite. Odporen je na vodo in prah. A11 Bionic je doslej najmočnejši in najpametnejši čip v pametnem telefonu. Vsebuje nevronski motor, ki obdeluje do 600 milijard operacij na sekundo. Njegova močna jedra CPU so do 70 odstotkov hitrejša od A10 Fusion. Dve zmogljivi jedri pa sta do 25 odstotkov hitrejši. Face ID se zaradi strojnega učenja lahko sčasoma prilagodi fizičnim spremembam vašega videza. iPhone X ima krmilnik druge generacije in baterijo, ki z enim polnjenjem zdrži do dve uri dlje kot baterija v iPhone 7. Novi trijezični grafični procesor, je do 30 odstotkov hitrejši od A10 Fusion. S čipom A11 Bionic omogoča razširjeno realnost iger in aplikacij fantastičnih dimenzij. Naredite čudovite sebke z ostrim ospredjem in umetno zamegljenim ozadjem. Nova funkcija portretnega načina prepričljivo simulira svetlobne učinke, kot v studiu. TrueDepth kamera analizira več kot 50 različnih gibov mišic in zrcali vaš videz v 12 animiranih simbolih Animojih.
Zdaj lahko obraz uporabljate kot geslo. Face ID je varen način za odklepanje telefona in preverjanje identitete. Face ID uporablja kamero TrueDepth, ki jo je enostavno nastaviti. Projektira in analizira več kot 30.000 nevidnih točk, iz katerih izdeluje natančno globinsko karto vašega obraza. iPhone X ima večji in hitrejši fotoaparat 12MP z novim barvnim filtrom, globlje slikovne pike in novi telefoto objektiv z optično stabilizacijo slike. S prostorsko občutljivim fotoaparatom v kombinaciji z natančnim fotografiranjem obrazov lahko dosežete svetlobne učinke, kot bi bili v studiu. Oba zadnja fotoaparata imata optično stabilizacijo slike in hitre leče za izjemne fotografije in videoposnetke tudi pri šibki svetlobi. Fotoaparat iPhone X s širokokotnim objektivom in optično povečavo. V kombinaciji z digitalno povečavo doseže do 10-kratno povečavo fotografij in 6-kratno povečavo videa. iPhone X je zasnovan za prihodnost brezžičega polnjenja, zato ga lahko polnite brez polnilnega kabla.

Barva Srebrna / Siva
Dimenzija 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
Teža 174 g
Ločljivost zaslona 2436 x 1125 px
Baterija 2716 mAh
Dual SIM Ne
Fotoaparat zadaj 12 MP
Operacijski sistem iOS
Ostale funkcije Barometer, kompas, senzor za prilagajanje osvetlitve, senzor bližine, pospeškometer, giroskop, 3D prepoznava obraza
Spominska reža Ne
Velikost pomnilnika 64 GB
Velikost zaslona 14,73 cm (5,8'')
Vrsta zaslona OLED
Garancija 1 leto
Izjemno ugodna cena
za E3 odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki