Remade mobilni telefon iPhone XS

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

161,70 €11 34,30 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
512,05 €
Redna cena:
539,00 €
Različica Cena
Remade mobilni telefon iPhone XS | Zlata 539,00 €
Remade mobilni telefon iPhone XS | Siva 539,00 €
Remade mobilni telefon iPhone XS | Srebrna 539,00 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Remade je francosko podjetje, ki je specializirano za obnovo elektronike, predvsem izdelkov iPhone. Remade iPhone-i, ki jih boste našli v naši ponudbi so estetski, funkcionalni in varni za uporabo. Remade telefone obnovijo po edinstvenem in temeljitem procesu, in sicer:

  • Telefon pregledajo (videz in delovanje), razstavijo in prenovijo. Vsako komponento posebej.
  • Zaslon razstavijo in obnovijo.
  • Pokrov zadaj gre skozi proces mehanske in kemične obnove ter barvanja.
  • Originalno baterijo zamenjajo z novo Remade baterijo, ki je certificirana s strani neodvisnega laboratorija.
  • Vsak obnovljen telefon gre na koncu še kozi temeljit pregled in nadzor kakovosti.

Revolucionaren iPhone XS je opremljen z velikim 14,7 cm (5,8") zaslonom in najbolj naprednim OLED Super Retina HD zaslonom v mobilni industriji. Omogoča ločljivost 2436 × 1125 slikovnih točk, gostota izrisa slik pa znaša 458 točk na palec oz. 3,3 milijone slikovnih točk. S 6–kanalnim senzorjem svetlobe True Ton uravnava svetlobo zaslona glede na barvo svetlobe okoli vas in jo prilagodi potrebam vaših oči. Inovativna osvetlitev zaslona z napredno tehnologijo HDR (High Dynamic Range) s širokim barvnim razponom nudi kakovostni prikaz posnetkov z izjemno osvetlitvijo in kontrastnimi barvami, zaradi katerih v temnih in zelo svetlih območjih slike omogoča prikaz večjega števila podrobnosti. Zaslon s široko paleto in najbolj jasnimi barvami tako postane bolj jasen in živ. Za še hitrejše odklepanje telefona in preverjanja identitete lahko namesto gesla uporabljate obraz, Face ID. Telefon ima kamero True Depth, tehnologije Secure Enclave in Neural Engine. Projektira in analizira več kot 30 000 nevidnih točk, iz katerih izdeluje natančno globinsko karto vašega obraza. iPhone XS uporablja tudi napredno strojno tehnologijo učenja, s katero prepozna spremembe v vašem videzu in poskrbi za varno avtentikacijo obraza, ne glede na to, ali nosite klobuk in očala. ID identifikacija obraza je kompatibilna z bančnimi, zdravstvenimi aplikacijami in z zaklenjenimi zasebnimi dokumenti.
Za poganjanje programske opreme skrbi povsem novi A12 Bionic, ki je izdelan s pomočjo 7-nanometrske tehnologije in prinaša izjemen napredek. Njegov 8-jedrni procesor uporablja t.i. strojno učenje, ki skrbi za to, da se bo vaš iPhone s pomočjo umetne inteligence prilagajal vašim navadam in bo kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Ponaša se z inovativno sprednjo kamero v ločljivosti 7 milijonov slikovnih točk in zadnjo dvojno kamero z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih točk, pri kateri objektiva sodelujeta pri optični povečavi slike in pri ustvarjanju naprednih učinkov zamegljevanja ali prilagodljive globine polja pri ustvarjanju portretov. Omogoča vam tudi, da boste ob slabi vidljivosti ujeli več naravne svetlobe, tako bodo vaši sebki živih barv v vseh okoliščinah.

Barva Srebrna / Zlata / Siva
Dimenzija 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
Teža 177 g
Ločljivost zaslona 2436 x 1125px
Baterija 2658 mAh
Dual SIM Ne
Fotoaparat zadaj 12 MP
Operacijski sistem iOS
Ostale funkcije Barometer, kompas, senzor za prilagajanje osvetlitve, senzor bližine, pospeškometer, giroskop, 3D prepoznava obraza
Spominska reža Ne
Velikost pomnilnika 64 GB
Velikost zaslona 14,7 cm (5,8")
Vrsta zaslona OLED
Garancija 1 leto
Izjemno ugodna cena
za E3 odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki