Xiaomi Mi čistilec zraka 2H

Trenutno ni na zalogi.
E3 cena - obročno odplačevanje

40,20 €5 18,76 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
127,30 €
Redna cena:
134,00 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Xiaomi je priznana kitajska blagovna znamka, znana predvsem po pametnih telefonih, napravah za pametni dom, električnih skirojih in drugi pametni opremi. V naši ponudbi boste našli mobilne telefone, robotske sesalnike, električne skiroje, dodatke za pametni dom in druge nepogrešljive izdelke.
Xiaomi Mi čistilec zraka 2H je visoko učinkovit čistilec zraka z izredno tihim delovanjem, s čimer ne bo motil vaših vsakodnevnih aktivnosti, hkrati pa bo poskrbel, da bo vaš zrak v prostoru temeljito očiščen od nezaželenih onesnaževalcev. Delovanje čistilca je enostavno, saj ga lahko upravljate in izbirate način delovanja kar z aplikacijo Mi Home z vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Troslojni HEPA filter odstranjuje 99,97 % nevšečnosti kot so dim, prah, prhljaj hišnih ljubljenčkov, delce plesni, cvetni prah in ostale mikro delce že od 0,3 mikrona velikosti. Zrak tako že s prvo filtracijo postane znatno čistejši s čimer pripomore k zmanjševanju alergij in astme, za prečistiti prostor z 260 m3 pa bo potreboval le dobro uro. Čistilec zraka bo z aerodinamičnim kroženjem, ki z veliko močjo izpihuje zrak v višine, dosegel najbolj oddaljene kotičke vaše sobe. Nadzor s pametnim telefonom omogoča vklop in izklop na daljavo, tako vas bo prostor vedno znova pozdravil s čistim zrakom. Prilagojeni motor deluje učinkovito, pri čemer porabi 58 % manj električne energije kot ostali čistilci zraka, tako bo v običajnem načinu delovanja porabil samo 4,8 W, kar pomeni, da je učinkovitejši od varčnih žarnic.
V primerjavi z običajnimi čistilniki zraka, ta čistilnik s 360° cilindričnim filtrom zagotavlja bistveno čistejši zrak iz katere koli smeri, njegov troslojni dizajn omogoča odstranjevanje delcev od 0,3 μm velikosti dalje, aktivni filter pa odstranjuje formaldehid, slab vonj in druge škodljive snovi. Poleg že zgoraj omenjenega upravljanja z aplikacijo Mi Home, vam povezljivost z njo omogoča tudi spremljanje kakovosti zraka v prostoru, izbiro urnika in načina delovanja. Obveščala vas bo tudi, ko bo treba zamenjati filter.

Barva Bela
Dimenzija 240 x 240 x 520 mm
Teža 5,2 kg
Garancija 1 leto
Moč 31 W
Glasnost delovanja 33 – 66 dB
Funkcije Auto, nočna in ročna
Dolžina kabla 1,5 m
HEPA filter Vključen
Povezljivost Wi-Fi 2.4 G (2400 - 2483.5 MHz): 17.4 dBm
Prečiščevanje vonjav 60 m3/h
Zračna zmogljivost filtra 260 m3/h
Življenjska doba HEPA filtra Od 6 do 12 mesecev
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Najnovejši izdelki