Xiaomi Mi e-skiro Scooter Pro 2

Na zalogi
E3 cena - obročno odplačevanje

176,72 €11 37,48 € mesečno

E3 cena - plačilo po predračunu
571,33 €
Redna cena:
589,00 €

Redna cena velja za vse kupce. E3 cena velja za E3 Uporabnike, ki so E3 Odjemalci.
Nakup izdelka iz ponudbe E3 Ekstra je možen za E3 Uporabnike po E3 ceni – obročno odplačevanje.

Xiaomi je priznana kitajska blagovna znamka, znana predvsem po pametnih telefonih, napravah za pametni dom, električnih skirojih in drugi pametni opremi. V naši ponudbi boste našli mobilne telefone, robotske sesalnike, električne skiroje in druge nepogrešljive izdelke.

Trije hitrostni načini & enostavno preklapljanje
Ko se odpravljate na delo, pritisnite S, da se peljete hitreje. Med vožnjo po parku pritisnite D za vmesno hitrost, na območjih z gnečo pa lahko vklopite način za pešce in tako upočasnite. To storite zelo preprosto, le dvakrat pritisnete gumb za vklop in s tem preklopite med načini delovanja ter svojo hitrost enostavno prilagodite okolici.
Zložite ga v le 3 sekundah. Po zložitvi je skiro kompakten in zavzame manj prostora, zato ga je enostavno zložiti v prtljažnik. Ogrodje je izdelano iz aluminijeve zlitine z nizko gostoto in visoko trdnostjo in lahko prenese obremenitev do 100 kg. Z neto težo 14,2 kg ga je mogoče enostavno vzeti s seboj kamorkoli in kadarkoli.

Sistem za obnovitev energije nove generacije
Sistem za pridobivanje kinetične energije (KERS) je bil v celoti nadgrajen, učinkovitost pretvorbe energije pa je bila še izboljšana. Obnovi kinetično energijo vsakega zaviranja in vožnje brez krmiljenja ter jo pretvori v uporabno električno energijo za nadaljnje izboljšanje dosega vožnje. Učinkovitost pridobivanja energije lahko z aplikacijo Mi Home prilagodite svojim individualnim potrebam pri vožnji.

Sistem za upravljanje baterije
Šest pametnih zaščit ohranja baterijo in podaljšuje njeno življenjsko dobo. Za spremljanje stanja baterije uporabite aplikacijo Mi Home. Če pride do težave, vas bo aplikacija takoj obvestila.

Baterija
Baterija je varna in vzdržljiva s kapaciteto 474Wh. Pospešek je hiter in doseže največjo hitrost 25 km/h. Polno polnjenje vam lahko ponudi vožnjo do 45 kilometrov.

Barva okvirja Črna
Okvir Letalska aluminijasta zlitina
Velikost 113 x 43 x 49 cm zložen; 113 x 43 x 118 cm pripravljen za vožnjo
Baterija Visoko zmogljiva litijska baterija NED1004-K, 12800 mAh/474Wh, DC 37V; teža 3kg; nad 70% kapacitete po 500 ciklih polnjenja
Čas polnjenja 8 – 9 ur
Doseg 45 km
Največja hitrost 25 km/h (Eco: 15 km/h; D: 20 km/h; S: 25 km/h)
Zavore Električna zavora, fizična zavora na disk
Luči LED spredaj in zadaj
Premer koles 8,5''
Nosilnost 100 kg
Teža 14,2 kg
Naklon 12°
Moč motorja Nazivna moč: 300 W Največja moč: 600 W
Odpornost Na vodo in prah (IP54)
Garancija 1 leto
Izjemno ugodna cena
za E3 Odjemalce
Obročno odplačevanje
brez obresti
Obroki na računu
za elektriko
Brezskrben in
varen nakup

Sorodni izdelki